Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények a puliról

 

 

Tamási Tímea: Az unokatestvéremnek van egy pulija. Róla írnék pár szót. Nagyon játékos és sokat is futkározik. Dús a szőre. Sokat szoktam vele játszani. Azt meg kell, hogy mondjam, öröm vele lenni. Sokat labdázik. Állandóan az emberrel van. A Levivel (unokatestvéremmel) amikor bújócskáztunk mindig elárulta, hogy hol van az ember. Egyébként egy nagy futóbajnok. Mikor passzolgattuk a labtát, mindig elállta az utat, kicselezett bennünket, és győztese az egyik játékunknak, a labdázásnak.

Nagyon szeretem őt!!!

 

 Fazekasné Bordás Erika: A puli egy nagyon kedves, kis szőrpamacs. Az embernek már attól jó kedve lesz, ha ránéz, hiszen olyan mókás a megjelenése. Kitűnő házőrző, minden neszre reagál és jelez de feleslegesen, ok nélkül soha sem ugat. Igényli a szeretetet, a törődést. A rá fordított energia megtérül, mert a kutya gyorsan tanul. Makacs, ragaszkodik az „elképzeléseihez”, ha ezek megvalósításában valaki gátolja, akkor duzzog. Írhatnék még sok minden pozitívat róla, de röviden csak annyi, hogy minden előítéletemre rácáfolt, a szívembe lopta magát!!!

 

 

 

Fazekas László (ifj.)  A puli az egyik legősibb magyar kutya és szerintem a legokosabb, legszebb és legjobban tanítható is. Egy igazi családtag. Játékos, mint egy gyerek, de rendkívül szemfüles és jó házőrző is. Szeretetéhsége csillapíthatatlan. Féltékenyen panaszkodik, ha a gazdi más állatokkal is foglalkozik. Talán kissé akaratos és túlságosan önálló gondolatait igyekszik tűzön-vízen át megvalósítani. Emiatt, ha szidást kap, megsértődik, de az első adandó alkalommal folytatja elképzelései kivitelezését.                       

Mindentől eltekintve nagyon szeretem őt!!!

 

 

Fazekas Levente: Én először is csak annyit mondok, hogy aki a pulin kívül másik kutyát választ, az „nagy hibát követ el”. Egyszerűen ilyen kis temperamentumos, apró fekete  „szőrpamacsot” még életemben soha nem láttam. Nagyon jó házőrző. Minden kis neszre ugat, de feleslegesen nem. Egyszer történt olyan, hogy a pulim feküdt a földön, a ház felé fordulva. Egyszer lent egy kuvasz sétált és nagyon halkan csendben , úgy, hogy azt emberi fül sem halotta. Hát látom, hogy egyszer fölugrik a puli a földről és elkezd ugatni. Tehát a füle is nagyon jó. Szereti azt is ha a fülénél, és a nyakánál simogatják.  Amikor az ember  megy valahova, s jön haza valahonnan a puli már akkor elfekszik amikor nyitjuk az ajtót, vagy elérünk  ház elé. Nagy kópé, azt tudni kell! Mindig a lábtörlőn kell neki feküdnie, tehet az ember oda bármit, ő akkor is ott fog feküdni. Tudnék én írni még róla sok jót, de röviden ennyi.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

anyád

(Buzi Lajos, 2015.01.14 21:08)

Szopdkigolyóm!

(berecz viki, 2012.11.17 18:13)

Ez az oldal király!!!!

B

(Titok, 2011.05.22 21:49)

Szeretem a kutyákat! imádom őket,de ezt az oldalt azért néztem meg hogy kutyákat lássak rajta és a kezdfőlapon nem egy unalmas történetet olvassak mert borzasztó uncsi volt! vagyis nekem ez a véleményem!